Oppia NV-järjestöistä – esitteille pieni maksu

25.02.2016

Aivovammaliiton esitteet muuttuvat isoja tilauseriä tehtäessä maksullisiksi 1.3.2016 alkaen. Sama käytäntö on voimassa useimmissa muissa Neurologisissa vammaisjärjestöissä. Maksu on kuitenkin pieni, vain 35 senttiä/esite + postikulut.

Maksutta saa jatkossakin sekä yksittäiskappaleita että isoja määriä silloin, kun menee edustamaan Aivovammaliittoa tai -yhdistystä vaikkapa messuille tai toritapahtumiin tai menee muutoin luennoimaan aivovamma-asioista esimerkiksi kokemuskouluttajana.

Esitteitä voi myös tulostaa maksutta liiton nettisivuilta, jossa ne ovat pdf-muodossa.

Esitteet ja muut tuotteet tilaat näppärimmin nettisivuilla olevan tilauslomakkeen kautta.

© 2021 Aivovammaliitto ry | Tietosuojaseloste | Suunnittelu ja toteutus Haaja

MENU