Vertaistukikoulutus aivovamman saaneen läheisille

Oletko kiinnostunut toimimaan vertaistukijana? Aivovammaliitto järjestää vertaistukikoulutuksen aivovamman saaneiden henkilöiden läheisille.

Paikka: Valtakunnallinen etäkoulutus, toteutus Microsoft-Teamsillä.

Koulutus sisältää: Tietoa vertaistoiminnan periaatteista, yhteisiä keskusteluita, oman tarinan pohtimista.

Osallistumiskriteerit: Olet kiinnostunut toimimaan vertaistukijana, sopeutunut uuteen elämäntilanteeseen ja läheisesi vammautumisesta on jo aikaa. Pystyt osallistumaan kaikkiin kolmeen koulutuspäivään.

Koulutuksen päivämäärät: 7.10., 14.10. ja 21.10., klo 17-20

Hakulomake avautuu tästä linkistä (linkki avautuu ulkoiselle sivustolle).

Tekniset ohjeet: Saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan koulutukseen.

Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset tietokoneen ja webkameran, riittävän hyvän nettiyhteyden sekä mikrofonin ja kuulokkeet.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan koulutusvalinnasta viimeistään 24.9.2020

Jos mietit vielä, niin tee Vertaistalon testi: Pääset Minustako vertaistukija? -testiin tämän linkin kautta (linkki avautuu ulkoiselle sivustolle).

Lisätietoa koulutuksesta saat vertaistoiminnan suunnittelijoilta:

Leena Koivusaari
leena.koivusaari(at)aivovammaliitto.fi tai puh. 050 306 4181