PERUTTU/PERHEKURSSI 2, teini-ikäisiä nuoria tai nuoria aikuisia

marraskuu 2 - marraskuu 6

Kurssilla on mahdollisuus tavata muita vastaavassa tilanteessa olevia perheitä. Tavoitteena on saada tietoa aivovammoista, keskustella vammautumisen merkityksestä perheen kannalta ja jakaa
arjen kokemuksia. Lapset ja nuoret saavat toimia oman ikätasonsa mukaisesti. Perheen vuorovaikutusta tuetaan perhetoiminnassa. Osa ohjelmasta on yhteistä kaikille perheenjäsenille, osa erikseen. Tapahtuman teemana on vertaistuki ja yhdessä toimiminen, jossa punaisena lankana on ”Hyviä hetkiä ja onnen oivalluksia!” Tapahtuma on suunnattu lähivuosina sopeutumisvalmennuskurssin käyneille täysi-ikäisille aivovammautuneille henkilöille ja aikuisille, nuorille ja lapsille. Kurssiin sisältyy keskusteluryhmiä sekä asiantuntijoiden alustuksia aivovammoista, perheestä ja parisuhteesta.
Toiminnalliset ryhmät sisältävät käden taitoja, liikuntaa ja ulkoilua.

Paikka: Erityisosaamiskeskus Suvituuli, Turku
Haku: 2.8.2020 mennessä Aivovammaliiton kurssien hakulomakkeella