Vertaistukipuhelin – jatkokoulutus 10.2. ja 17.2.2021

helmikuu 10 @ 17:00 - 20:00

Oletko kiinnostunut toimimaan vertaistukijana puhelimen välityksellä? Aivovammaliitto ry järjestää jatkokoulutuksen vertaistuki- ja kokemustoimijoille, jotka ovat kiinnostuneita antamaan vertaistukea puhelimitse.

Paikka: Valtakunnallinen etäkoulutus, toteutus Microsoft Teamsillä.

Koulutus sisältää: Tietoa vertaistoiminnan eettisistä periaatteista ja harjoitellaan tuen antamista ja kohtaamista puhelimen välityksellä sekä ryhmässä työskentelyä toisten osallistujien kanssa.

Osallistumiskriteerit: Olet kiinnostunut toimimaan vertaistukijana puhelimitse, olet sopeutunut elämäntilanteeseesi ja arkesi on tasapainossa. Pystyt osallistumaan molempiin koulutuspäiviin.

Koulutuksen päivämäärät: 10.2 ja 17.2 klo 17- 20.

Koulutukseen voit hakea tästä linkistä (linkki avautuu ulkoiselle sivustolle Webropol)

Tekniset ohjeet: Saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan koulutukseen.
Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset rauhallisen tilan, tietokoneen ja webkameran, riittävän hyvän nettiyhteyden sekä mikrofonin ja kuulokkeet.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan koulutusvalinnasta 29.1.2021.

Lisätietoa koulutuksesta: Leena Janatuinen, suunnittelija (vertaistuki- ja kokemustoiminta) leena.janatuinen(at)aivovammaliitto.fi tai puh. 050 306 4181

Päivämäärä:
helmikuu 10